Προφίλ

Η Systema δραστηριοποιείται στον τομέα της μελέτης, σχεδίασης, παραγωγής και τοποθέτησης συστημάτων αλουμινίου και σιδεροκατασκευών από το 1978. Με την πολυετή πείρα μας στο χώρο, είμαστε σε θέση να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να παρέχουμε λύσεις με ποιότητα, εργονομία και υψηλή αισθητική. H Systema αποτελεί πιστοποιημένο κατασκευαστή της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε το οποίο σημαίνει πως έχει συνεχή ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της εταιρίας και πως έχει ελεγχθεί για τον τρόπο κατασκευής των κουφωμάτων και των εξαρτημάτων που χρησιμοποιεί.

Ο εκθεσιακός μας χώρος βρίσκεται στην περιοχή Ζωγράφου Αττικής αλλά έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και στους γύρω νομούς. Συνεργαζόμαστε τόσο με ιδιώτες πελάτες όσο και με καταστήματα, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Φιλοδοξία της εταιρείας μας είναι η υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών στους συνεργάτες και πελάτες της, με άμεσο στόχο την ικανοποίηση των πλέον απαιτητικών τεχνικών, οικονομικών και αισθητικών δεδομένων.

Προϊόντα

Αντιπροσωπεύοντας την EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., κορυφαία εταιρεία αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα, προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που στοχεύουν στην απόλυτη ικανοποίηση σας χωρίς συμβιβασμούς. Η έκθεσή μας είναι μέλος του Europa Club, σήμα κατατεθέν των αποκλειστικών εκθέσεων συστημάτων αλουμινίου EUROPA. Όλα τα προϊόντα μας φέρουν τη σήμανση CE. Παράλληλα η εταιρεία μας ειδικεύεται σε προϊόντα ασφαλείας απο σίδερο και ατσάλι. Στην έκθεσή μας θα βρείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων Europa και Prima, καθώς επίσης το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας ειναι πρόθυμο  να σας υποδεχτεί και να σας προτείνει την ενδεδειγμένη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Μερικές από τις κατηγορίες προϊόντων που θα βρείτε στο κατάστημά μας είναι:

Σήτες αλουμινίου
Ρολά αλουμινίου
Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας
Αίθρια
Σκίαστρα
Εσωτερικά χωρίσματα
Κάγκελα αλουμινίου
Γκαραζόπορτες
Πτυσσόμενες σιδεριές

Υπηρεσίες

Με σύγχρονο εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και άριστη τεχνογνωσία στον τομέα μας αναλαμβάνουμε:

Κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου
Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων
Επισκευή κουφωμάτων
Τοποθέτηση πορτών ασφαλείας
Ειδικές κατασκευές
Κατασκευή και τοποθέτηση γκαραζόπορτας
Κατασκευή και τοποθέτηση πτυσσόμενων σιδεριών