Η εταιρεία μας πρωτοπόρος στην πιστοποίηση Κατασκευαστών Αλουμινίου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία επιθυμεί να συγχαρεί θερμά τους πρώτους 24 κατασκευαστές του κλάδου που πιστοποιήθηκαν ως «Τεχνίτες Κατασκευής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου για Πόρτες – Παράθυρα – Εξώφυλλα». Η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε μετά από εξετάσεις θεωρίας και πρακτικής που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου ΑΜΚΕ ως ανεξάρτητος διαπιστευμένος φορέας πιστοποίησης προσώπων, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η ΠΟΒΑΣ προτρέπει και ενθαρρύνει το ανθρώπινο δυναμικό του κλάδου να λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση επικαιροποίησης και αναβάθμισης των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων τους, έτσι ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα που αποτελεί η πιστοποίηση των προσόντων τους από την ΕΕΑ-ΑΜΚΕ. Η πιστοποίηση από διαπιστευμένο φορέα προσφέρει τεκμηριωμένη και αμερόληπτη απόδειξη των ειδικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών που είναι απαραίτητες στην αγορά εργασίας.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης των κατασκευαστών υλοποιούνται υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ, η οποία έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία, με στόχο την ουσιαστική κατάρτιση των κατασκευαστών αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Αριθμός ΠιστοποιητικούΕπώνυμοΌνομαΠατρώνυμοΕταιρείαΗμερομηνία Αρχικής ΠιστοποίησηςΝομός
003.2024ΦΑΡΑΣΤΕΛΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΓΕΩΡΓΙΟΥSYSTEMA- ΦΑΡΑΣΤΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Αγίων Θεοδώρων 4, Γέρακας

09.02.2024ΑΤΤΙΚΗΣ